3d műszempilla –

A műszempillák közül három félét használunk rendszeresen:

a szálas (3D-s), a tincses és a soros műszempillát.

A soros műszempillát szerintem mindenki látott már, ez ugyanúgy néz ki, mintha egy saját szempillasor lenne. Általában smink mellé, alkalomra rakjuk fel. Előnye, hogy használata gyors és egyszerű, nem igényel túl nagy gyakorlatot, használat szempontjából ezt tartják a legegyszerűbbnek. Ettől függetlenül szerintem odafigyelést kíván a felrakótól, hogy minden egyes végpontja tökéletesen illeszkedjen a saját eredeti pillasorhoz, hiszen az elég sorospillajpg-240x300kellemetlen mikor a vendégnek az estély kellős közepén külön utakra indul a műszempillája:) A soros műpillák csomagolásában megtalálható a hozzá való ragasztó, mellyel közvetlenül a pillák tövébe, de a bőrre ragaszthatjuk.

A tincses műszempillát nem csak sminkhez rakjuk fel, akár a mindennapokban is lehet hordani, ha valaki vigyáz rá, akár 2-3 hetet is fent maradhatnak. A tincses pilla mint a neve is mutatja 5-6 műpillából tincsespilla-300x154álló tincseket jelent, amik egy pici pöttyel vannak egybe rögzítve. Ezt a véget kell ragasztóba mártani (melyet külön kell megvásárolni) és feltenni közvetlenül a szempillák tövébe, de ezt már magára a szempillára ragasztjuk rá! Mivel elég súlyos, ezért próbáljuk úgy felragasztani, hogy ne csak egy darab pilla tartsa. Szemenként kb. 12 tincset fogunk tudni

feltenni, de ez persze egyén és szempillasor-hossz függő, lehet több és kevesebb is. Általában három hosszban kapható, ebből a legkisebbet tegyünk belülre és kifelé nőjön a pilla hossza. Van amikor a legnagyobb méret már túl hosszú, ezt nem bírja el mindenkinek a pillája, könnyen lejöhet vagy letörheti az eredetit.
Ha tincses pilla van fent, ne menjünk szaunába vele és ne mossuk olajos sminklemosóval, mert az oldja a ragasztót.

false-eyelash-294x300A 3D-s pilla a legtermészetesebb és egyben legkönyebben hordható pilla. A szálas pilla lényege, hogy szó szerint minden egyes saját szálra ráteszünk egy műszempillaszálat, mellyel vastagítjuk és hosszítjuk az eredetit. Úgy kell elképzelni, mint a műkörmöt. Ez a pillaszál a saját pilla élettartama végéig rajta lesz és csak azzal együtt hullik ki. Ezért van, hogy folyamatosan tölteni kell, mivel "lenő" vagy egyszerűen ahogy a természetes szempillacserélődési ciklus épp odaér, kihullik.
A szálas pilla nem olyan nehéz, mint a tincses, ezért nem bántja, nem töri el a szálakat, amire feltesszük. Mivel minden egyes szálra teszünk, így ha ki is hullik, nem olyan feltűnő, mint mikor egy 5-6 szálból álló tincs esik ki. A kezelése is egyszerűbb: más minőségű ragasztóval kerül fel, ezért a felhelyezést követő 24 óra elteltével bármit lehet vele csinálni, az olajos lemosáson kívül (akár spirálozható is!).
Nem szúr, nem csíp, nem csinál semmit, azon kívül, hogy már felkeléskor is gyönyörű:)

No Comments Yet.

Leave a comment