Az intimgyantáról, ahogy nálam működik

Sokan kérdeznek az intimgyantáról, így gondoltam itt az idő, hogy leírjak pár sornyi szubjektív véleményt, egyrészt kedvcsinálóként, másrészt félreértések eloszlatásáért.

Mikor az első munkahelyemen csak pár hete dolgoztam, egyik beeső vendég kért először teljes intimgyantát. Mondtam én szegénynek, hogy még sosem csináltam és nem biztos, hogy rajta kéne gyakorolnom, de hajthatatlan volt, segít ő nekem - mondta.
Kijelenthetem: én jobban megizzadtam, mint ő.:)
Azóta már több év és sok ezer alkalom után, komplett barátnő-csapatokkal büszkélkedhetek, akik egymásnak ajánlva az intimgyanta miatt jutottak el hozzám!:)
Nem csak a fiatalok lányok, de

érettebb hölgy vendégek is kipróbálják ezt a szolgáltatást, mely így ma már mindennapos igénye lett vendégeimnek. Bátran mondhatom: igen, lehet úgy csinálni, hogy ne vérezzen be, ne jöjjön le a bőr és ne kelljen gyantázás után három napig takargatni a pirosságot!

Hozzám a vendégek vagy eleve saját gyantázós bugyiban jönnek vagy egy kis egyszerhasználatos papír tangabugyit kapnak. Persze akiknek nem kellemetlen, lehetnek teljesen pucéran, de bugyiban azok a vendégek sem fogják kellemetlenül érezni magukat, akik kicsit szemérmesebbek, viszont nekem is könnyebben tud valaki segíteni a húzásnál. Sokat számít, hogy a vendég is segítsen, a tökéletesen kifeszített bőrnél fájdalommentesebb a lehúzás. A művelethez a hagyományos olvasztós technikát utánzó, de modern összetételű, antiallergén, kézzel letéphető gyantát használom. Ez jobban formázható és kíméletesebb mint a patronos/lehúzócsíkos gyanta. Amit letéptem, rögtön megy a szemétbe, nem használjuk újra fel, így a sterilitás maximális. Gyantázás után nyugtató balzsamot rakunk a meggyötört bőrre.

Első gyantázáskor az optimális szőrhosszúság a legutolsó borotválástól számított másfél és két hét között van. Ha valaki rendszeres látogatóm, általában négy hét telik el a két időpont között.
Maga a művelet 15-25 perc között van.

És hogy milyen "fazont" csinálok?
A variációk száma végtelen. Csík, háromszög vagy teljesen csupasz, bármi lehet. (A vörös szívecskét nem ajánlom, engedi a színét;)!)

És IGEN! A popsi szőröktől is megszabadulhatsz nálam!

Ára: 4.500,-

No Comments Yet.

Leave a comment