Dermaroller kezelés

Mi is a dermarolleres kezelés?

A dermarolleres kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredményt adnak. Ez nem más mint a kollagén termelés és a hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Ez a kezelés egy olyan bőrszépítő eljárás, melynek során a bőr felszínén 0,5-1 mm mélységig egy kis tűs henger segítségével mikrosérüléseket ejtünk, amelyek beindítják a bőr védekező mechanizmusát és így a kollagén újraképződését. A kezelés hatékonyságát emeli, hogy a tűk által létrehozott csatornákon keresztül orvositechnikai minőségű hatóanyag koktélt juttatunk a bőrbe, amelyet mindenkinek személyre szabottan választunk meg.

Bőrfeszesítésre, ránctalanításra kitűnően használható.
Gyönyörű eredményeket lehet elérni heges arcbőrön, növekedési és terhességi striákon egyaránt!

Kezelés menete:

A kezelést mindig a bőr letisztításával kezdjük, amit arclemosó tejjel végzünk.

Utána leradírozzuk a bőrt, amivel finoman eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

Ezt követően bőrfertőtlenítővel fertőtlenítjük a kezelt területet.

Majd elérkezünk a kezelés lényegéhez, magához a dermarollerezéshez, amikor is eszközünket kíméletesen görgetjük a kezelt területen és közben hatóanyagot juttatunk be. Maga a művelet inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Eddig mindenki túlélte, ne féljetek tőle 😉

Miután ez megtörtént újra fertőtlenítjük a bőrt és nyugtató, gyulladáscsökkentő maszkkal csökkentjük az esetleges irritációt.

A hatóidő letelte után leszedjük a maszkot és egy magas faktorszámú fényvédővel zárjuk a kezelést.

A kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet a kezelt területen ami nagyon rövid idő alatt el is múlik. Kezelésünket napfénymentes időszakban, kúraszerűen ajánljuk. A kívánt eredmény eléréséhez átlagosan 4- 5 alkalom szükséges, amit érdemes kéthetente vagy havonta ismételni. A kúra ideje alatt illetve a kezelést követően 4-6 hétig magas faktorszámú fényvédőkrém használata kötelező!

Ellenjavallatokról mindig tájékozódj kozmetikusodtól!

Mely esetekben használható sikeresen?

  • bőrfeszesítés
  • ránctalanítás
  • hegkezelés
  • hiperpigmentáció (májfoltok) halványítása

írta: Jenei Tímea

KÉP: alveola.hu

No Comments Yet.

Leave a comment