Mai levél – kozmetikai kezelés utáni pöttyök

Kedves Krisztina!

Szeretném megkérdezni, hogy mit tehetek akkor, ha a kozmetikus után az arcomon apró kipörsenések lesznek? Ezt meg lehet előzni vagy kezelni lehet valahogy?

Válaszát előre is köszönöm,
Edina

Kedves Edina,

köszönöm levelét!

A pici piros pörsenések ha apró gennyes hólyagocskák a szőrtüszőkön, akkor ezeket baktériumok okozzák. Legtöbbször a nem megfelelő fertőtlenítés, összehúzás következménye. Megelőzésben a legegyszerűbb megoldás, hogy figyelmeztetjük a kozmetikust kezelés előtt, hogy körültekintően járjon el a tisztítás utáni fertőtlenítés során, megfelelő erősségű szereket használjon, a legjobb megoldás, ha vio-t best casino bonuses alkalmaz. Ha viszont már kijöttek, otthon kezelhetjük alkoholos fertőtlenítő tonikkal, after shave-vel vagy kifejezetten bőrfertőtlenítésre szolgáló készítménnyel (pl. Kodan, Octenisept, Bradoman, Clarasept).

A pici pörsenések ha kozmetikustól függetlenül minden egyes tisztító kezelés után kijönnek, akkor lehet a bőr egyéni érzékenysége is. Ezt hamar meg lehet ismerni egy allergiateszttel. Addig érdemes olyan kozmetikust választani, aki parabén-, kőolaj-, illatanyag- és tartósítószermentes természetes kozmetikumokat használ.

Üdvözlettel, Ács Krisztina

(kép:www.freedigitalphotos.net/Simon Howden)

No Comments Yet.

Leave a comment