mai levél – megint a szőrbenövésről

Tisztelt Krisztina!
Régóta szenvedek szőrbenövéssel. A helye barnás lesz és nehezen múlik. Régen borotváltam a lábam majd epilláltam, gyantáztam és most újra borotválom mert egyiktől sem lett jobb. Használtam már rá körömvirág krémet, physiogélt, borogattam kamilla virág teával, rendszeresen bőr radíroztam, borotválás után bekenem mindig arcszesszel de nagyon nehezen múlik ezek ellenére is. Nem tudom már hogy mi tévő legyek. Nem tud valamit ajánlani? Olvastam hogy teafaolaj is hatásos lehet. Ön szerint mit kellene megpróbálni? Gondolkoztam a végleges szőrtelenítésen is de arra nincs pénzem jelenleg. Nem tudom mi tévő legyek. Várom válaszát. Tisztelettel egy kétségbeesett lány.

Kedves kétségbeesett lány:)
A teafaolaj jó gyulladáscsökkentő, megpróbálhatsz pár cseppet belőle elkeverni valamilyen növényi olajban és azzal kenni borotválás után, hátha így nem gyulladnak be. Valószínű, hogy a benövéseket ezzel nem fogod megszűntetni, de a vele járó gyulladást igen.
Amiket írtál, mindegyik kezelés egyben hámképző is, mellette azért hidratálod is a bőrt (növényi olaj, testápoló, stb.)?
Mindenképpen kéne, hogy puhítsd is, úgy a szálak könnyebben tudnak utat törni maguknak, mert a körömvirág, a rendszeres radírozás csak úgy segít valamit.
Ajánlhatom még a Velona Folisant, – amit írtam is feljebb, – ezt is valamilyen hidratáló testápolóval együtt tudod használni. Jók még a SebaMed termékek is.

http://www.freedigitalphotos.net/images/Reading_and_Writing_g344-Old_Letter_And_Quill_p50742.html

No Comments Yet.

Leave a comment