Mai levél – milyen műszempillát használhatok állandóan?

Kedves Krisztina!

Véletlenül tévedtem az oldalára és gratulálok, nagyon tetszik!
Szeretném megkérdezni, hogy ha nekem rossz minőségű, nagyon  kicsi szempilláim vannak, milyen módon tudnám azokat növelni?  Amit boltban lehet kapni műszempillát azokat használhatom  folyamatosan vagy inkább menjek el kozmetikushoz és ott  rakjanak fel nekem?

Válaszát előre is köszönöm,
Csilla

Kedves Csilla,

a saját szempilla töredezését okozhatja vitamin-hiány vagy  egyszerűen a nem gondos vízálló szempillaspirál lemosása is.  Külsőleg ricinus olajjal, belsőleg A-vitamin, vas, cink, kalcium,  szelén tartalmú étrendkiegészítővel állítható helyre.
Műszempilla állandó használatát csak akkor javaslom, ha ez a "rossz minőség" öröklött hajlam. A boltokban kapható soros műszempilla állandó hordása helyett szerintem sokkal kifizetődőbb és természetesebb hatású a szálankénti felhelyezésű 3D-s szempilla. Ennek ugyan több időt kíván a feltétele, de bőven elég havonta tölteni, csakúgy mint a műkörmöket.

Remélem segítségére voltam:)

Üdvözlettel,
Ács Krisztina

4 Responses

  1. Bia
    Szia Kriszta, Melyik ragasztót ajánlod? Én tincses pillát vettem M-eset, de csak alkalmanként teszem fel és egy kicsit néha igazítok rajta profi fiskars ollóval:-) de a ragasztó amit vettem hozzá botrányosan vacak.. Fekete és nevenincs... Valami színtelenre emlékszem ami használható, de nem bukkantam rá sehol.
    • Szia Bia! Amit ajánlani tudok az Artdeco műszempilla ragasztója, amit Douglasokban találhatsz meg vagy a Duo műszempilla ragasztót, amit a Macnél tudsz megvásárolni. Mind a kettő jó minőségű, színtelen, hosszan tartó hatású. Érdemes utánanézni, egyes webshopokban is kaphatóak.
  2. Bia
    + KÖSZÖNÖM!!:-))

Leave a comment