Mai levél – szemöldökgyanta

Kedves Krisztina!

Az interneten találtam rá a honlapjára,és rengeteg hasznos információt olvastam.
Kezdő kozmetikus vagyok ,és szemöldökgyantázással kapcsolatos kérdésem lenne.
Sokfajta hagyományos gyantát árulnak,én tégelyeset használok de nem igazán vált be ,nem tépi ki rendesen a szőrszálakat.
Mi egyébként ezt a kozmetikus iskolában nem tanultuk.(Mármint a szemöldökgyantázást mert azt mondják megereszkedik tőle a bőr).
Azért én próbálkozom ,mert lényegesen gyorsabb megoldás mint a csipeszelés,és a vendégek is szeretik. Ön milyen gyantát javasolna?
Halottam már elasztikus koronggyantáról is .
Válaszát előre is köszönöm:)

Sok vendéget és kellemes vasárnap délutánt kívánok:)

Réka

Kedves Réka!

remélem tegeződhetünk:)elnézést a kései válaszért, de az oldalam még  eléggé friss és csak most kaptam meg a leveled.
A szemöldökgyanta. Előre bocsájtom, hogy én sem gyantáztam soha  tanuló koromban, csak mint végzett kozmetikus, az első pár évben  szoktam rá a vendégek kérésére. Ha valaki szakszerűen csinálja, abból a  havi egy alkalomból, nem lesz bőrereszkedés. Úgyhogy igenis használd  csak nyugodtan!:)

Na, a lényeg: írtad, hogy "tégelyeset" használsz. Ha ezt jól értelmezem,  akkor nincsen benne semmilyen hatóanyag, csak a hagyományos barna  színű gyanta.Ennek tényleg rossz az állaga, helyette találsz jobbat!Én  kifejezetten ajánlanám amit említettél a másik levélben: a shea vajast! Az  szuper rugalmas, nem törik. Talán túlságosan is rugalmas nyáron (értsd:  nem mindig köt meg, túlságosan nyúlik a nagy melegben vagy ha nagyon  párás a kozmetika levegője), de most télen könnyen fogsz tudni dolgozni vele! Jó még a rózsaszín titándioxidos is. Annyi tipp csak hozzájuk, hogy ezeket picit vastagabban kell kenni, mint a hagyományos barna színűt.

Úgyhogy szerintem nyugodtan ruházz be egy új üres tégelyre és vegyél egy kiló elasztikus koronggyantát, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a vendégeidnek is!:)
Ha bármi kérdésed lenne még, írj bizalommal!

Kriszta

(kép:www.freedigitalphotos.net/graur codrin)

No Comments Yet.

Leave a comment