Mai levél – szőrtelenítés

Kedves Krisztina!

Olvastam a blogját és nagyon érdekesnek találtam. Nagyon sok hasznos információval gazdagodtam. Szeretném megkérdezni, hogy milyen szőrtelenítési módszert tud javasolni, mert úgy vettem észre, hogy a bőröm hámrétege vastagodásra hajlamos és így rossz és eléggé gyulladt szőrbenövéseket okoz. A szőrbenövésre már megtaláltam a választ, hogy hogyan is kezeljem, de ettől függetlenül tanácstalan vagyok hogy hogyan is szabaduljak meg a szőrtől:) Eddig borotváltam a helyeket, de már nem találtam hatásosnak, úgyhogy vettem egy epilátort ami hatására egyre több benőtt szőr keletkezett, sajnos.
Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel : Vivien

 

Kedves Vivien,

az epilátortól egyértelműen csak egyre több benőtt szőrszála lesz, így ha meg tudja engedni anyagilag, hogy gyantáztatni járjon rendszeresen, akkor az lesz az egyetlen megoldás, amitől egy idő után szépen visszaáll a bőr hámrétegének vastagsága és előbb-utóbb nem fognak benőni a szőrszálak.
Ami még nagyon hatásos a szőrtelenítést okozta szőrtüszőgyulladásokra, az az IPL, villanófényes szőrtelenítési módszer, de ezt csak a lábra ajánlanám, mert máshol nagyon nem látom hatásosnak.

Üdvözlettel,
Ács Krisztina

No Comments Yet.

Leave a comment