Mai levél – ultrahang

Kedves Krisztina!
Vettem egy ultrahang gépet,már ki is próbáltam. Sok mindennel tisztában vagyok a géppel kapcsolatban,de vmit azért szeretnék megkérdezni:2 kezelőfejet kaptam. A kisebb a szemkörnyék és szájkörnyékre való,a nagyobb fej pedig az arcra. A nagyobbik fejet lehet használni testkezeléshez is?! Vagy csak az arcra vonatkozik?! Másik kérdésem az lenne,h a toka részt lehet-e ultrahangozni?!
Előre is köszönöm válaszát.
Mónika

Kedves Mónika,

általában a kisebb fejet szokták az arckezeléséhez, a nagyobbat testkezelésekhez használni. Ezzel együtt persze nem ismerem mindegyik cég ultrahang gépét, így ha a leírásban az Ön által írt elosztás szerepel, akkor használja csak a nagyobbikat is arcra (mennyire nagy a nagy és mennyire pici a pici?). Általában ezeket a gépeket lehet testre is alkalmazni, de a leírásban ezt is fel kéne tüntetniük, a pontosan beálításokkal együtt.

Szemkörnyékre úgysem lehet használni az ultrahangot, a szájnál meg az ajak bőrére is rá lehet menni, így ehhez ne cserélje külön a fejeket:)

Igen, a tokát is lehet ulrahangozni, csak arra vigyázzon, hogy magát a kezelő fejet alulról felfelé az állkapocs irányába tartsa, ne a nyakon dolgozzon.

Üdvözlettel,
Ács Krisztina

(kép:www.freedigitalphtoso.net/Clare Bloomfield)

No Comments Yet.

Leave a comment