Mit, hol, olcsón? – textilek

Kozmetikusoknak ajánlom ezt az új sorozatomat, elsősorban frissen végzett kollégáknak.
Sokan kérdezitek, mit hol vegyetek kezdésként. Itt leírom Nektek az ajánlásomat, de vegyétek figyelembe, hogy ez tényleg csak magánvélemény, ÉN ezeket használom, szeretem.
Ezzel együtt nagyon kíváncsi lennék a TI véleményetekre, ki milyen termékeket használ, ajánl és miért.

A textilek minősége nagyon fontos a kozmetika arculatának meghatározásában, de nem mindegy milyen áron szerezzük be ezeket a termékeket.

Személy szerint a törülközőknél nem találtam fontosnak a cégek logóját, inkább választottam jó minőségű, nedvszívó képességű és olcsó darabokat az IKEA-ban. A választék elég széles: kicsi-nagy, fehér-színes, mindenki talál az elképzeléséhez passzoló türiket, amiknek a színei bírják a fertőtlenítést.

A kezelőruhák, fejpántok és nyomókendők keresésekor több cég kínálatát is végigtapogattam. Közülük a legjobb ár/érték arányú beszerzési helye nálam a STELLA lett. Elég vastag, főzhető, strapabíró anyagok, úh már használva is meg vagyok vele teljesen elégedve.

Munkaruhában a Stúdió Zsé (http://www.munkaruha-munkakopeny.hu/) volt eddig a nyerő. Jó árakon csinos, minőségi anyagból készült ruhák. Ami a gond, hogy a csak interneten rendelhető köpenyek méretszámozása valahogy nem stimmel: az én átlagos 38-as méretemhez képest 42-es felső lett jó. Szerencsére próba utána visszaküldhető és cserélhető a termék.
A Veruska Design (http://www.verushkadesign.com/website/) is nagyon tetszik, tőle ugyan még nem rendeltem, de ami késik, nem múlik;)

fotó: http://www.freedigitalphotos.net/images/Bathroom_g188-Bathroom_p8618.html

No Comments Yet.

Leave a comment