Nyílt nap a Penelope’s Beauty-ban

Kedves Olvasóim!

Szalonunk 3. születésnapja alkalmából szeretnélek meghívni Titeket  2014. június 14-én szombaton 10-14 óráig tartó nyílt napunkra. Mindannyian ott dolgozók jelen leszünk, megismerkedhetsz velünk, kérdezhetsz, megnézheted a gépeket és kozmetikumokat, amikkel dolgozunk.
Minden órában lesz egy pár perces Adrienne Feller Panarom aromaterápiás kozmetikum bemutató, ahol megismerkedhetsz a termékekkel és kipróbálhatod őket. Nem kell aggódni, nem eladni szeretnénk, hanem csak a professzionális kozmetikára vonatkozó különlegességeket, a hagyományos kozmetikától való eltérést szeretném megmutatni Nektek:)

Természetesen egy kis ajándékkal is készülünk Nektek, úgyhogy nagyon-nagyon örülni fogunk, ha akár csak egy tíz perce is benézel hozzánk!:)
A címünk változatlanul 1088, Budapest, Bródy Sándor utca 34.
Bármi kérdésed van, hívj nyugodtan: 06704506999

Szeretettel,
Kriszta

2 Responses

  1. Szia Kriszti! Lenne egy kérdésem; már mindenféle nyavalyával kenegettem a lábam, de egyszerűen olyan mint egy száraz kenyér, tiszta bőrkeményedéses. Te mit tudnál ajánlani?
    • Szia Kata! Először is rendszeres radírozás, utána valamilyen jó minőségű aromavízzel hidratálni (pl. rózsavíz), végül pedig kakaóvajjal, sheavajjal vagy kókuszolajjal bekenni (mindegyikből lehet finomítatlant kapni). Persze ne egy nap után várj csodát, de a rendszeres használat finom puhává fogja tenni a bőröd.

Leave a comment