Portfolio Tag: arckezelés

Kényeztető arcmasszázs

Kényeztető arcmasszázsunkat azoknak a Vendégeknek ajánljuk, akik rövid idő alatt szeretnének lelkileg és testileg feltöltődni. A kezelés része a bőrradírozás is, hogy a masszázs alatt alkalmazott hatóanyagok mélyebben felszívódjanak. A szolgáltatás neve ne tévesszen meg senkit, hiszen nem csak az arcot, de a nyakat, dekoltázsat, karokat egyaránt megmasszírozzuk!

...
Bővebben

Adrienne Feller aromaterápiás kezelések

Az Adrienne Feller aromaterápiás kozmetikumok tiszta növényi olajok, illóolajok, aromavizek, kivonatok és természetes anyagok varázslatos tárháza. A természet sokszínűsége által ez a termékcsalád lehetőséget ad a kozmetikusnak egy olyan személyre szabott kezelési metódus összeállítására, mely nem csak a bőr általános állapotát veszi figyelembe, hanem segítséget ad a lélek harmóniájának kiegyensúlyozásához.

...
Bővebben

Kényeztető arckezelés

Kényeztető kezeléseink rövid idő alatt a maximális feltöltődést biztosítják a bőrnek és a Vendégeinknek egyaránt. Személyre szabott hatóanyagokkal, masszázzsal és pakolással  kényeztetünk,halk relaxációs zene mellett, egy óra időtartamban.

...
Bővebben

Mikrodermabrázió

A bőrcsiszolás (bőrhámlasztás) legmodernebb formája. Segítségével biztonságosan távolítjuk el az elhalt hámsejteket és ösztönözzük a bőrt friss, egészséges sejtek termelésére. Így a bőrfelszín optikailag homogénebb lesz, halványodnak a pigmentfoltok, csökken a ráncok, szarkalábak mélysége és akár a tinikor hegmaradványai is halványíthatók.

Szalonunkban gyémántfejes mikrodermabráziós géppel dolgozunk.

...
Bővebben