Rólam

Ács Krisztina Pénelopé
kozmetikus mester, szakoktató

 

2002-ben végeztem kozmetikusként, Vasváry Erika aranykoszorús mester mellett. Azóta is folyamatosan képzem magam, 2009-ben kiváló minősítéssel diplomáztam a Műegyetem szakoktatói szakán.
2015-ben sikeresen letettem a szakmai mestervizsgát.
2011-2012-ben a Penelope's Beauty mellett szakoktatóként tanítottam az Erzsébet Királyné Szakgimnáziumban.

Évente több konferencián, tanfolyamon veszek részt, 2012-ben elvégeztem az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémiát, majd 2016-ban a francia PHYT'S biokozmetikai cég továbbképzését.

A gyantázás, elsősorban az intim gyantázás és a speciális arckezelések (hegkezelés, problémás bőr, érzékeny bőr kezelése) a szakterületem. A szalon kialakításakor arra törekedtem, hogy vendégeim az itt töltött időt teljes nyugalomban és harmóniában töltsék, egyszerre csak egy vendéget fogadok. A termékek kiválasztásánál a magas minőség mellett döntő szempont volt a természetes összetétel. A kezelések alatt nem használok elektrokozmetikai készülékeket (ultrahang, iontoforézis, stb.).

Rendszeresen fogadok szalonomban kozmetikus tanulókat és tartok intim gyantázás workshopot végzett kozmetikusoknak is. Emellett megjelentek írásaim  a Beauty Forum szakmai magazinban is.