Vélemények

Perfect treatment and proffessional care! Thank you and will definitely visit again!

Aleksandra,

A dermaroller kezelést csak ajánlani tudom mindenkinek! A változás elképesztő és jó tudni, hogy mindig biztos kezekben vagyok! Köszönöm Kriszti :))))

Orsi,

Ez egy olyan hely, ahova még Németországból is érdemes visszajárni :) Egyértelműen megszépül az ember kívül-belül, és még a fájdalmas kezelések is szépülő élménnyé válnak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet!

Nóri,

Kedves Kriszti!
Nagyon jól éreztem magam nálad, tökéletes szolgáltatást kaptam kedvező áron. Jó lesz hozzád mindig visszatérni :-) Köszönöm

Andrea,

Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont, a kozmetikusok kedvesek, ügyesek és az áraik is nagyon kedvezőek! : )

Dóra,

Kedveseim!
Aki megújulásra vágyik, ilyen helyet kíván magának. Kívánom Nektek, hogy továbbra is legyetek ugyanilyen kedvesek, szakmai sikerekben gazdag jövőt is. Továbbra is ide fogok járni, mert itt az ember csak fiatal marad. Köszönök Nektek mindent!

Zsuzsa,

Kedves Lányok,
köszönöm a sok-sok odafigyelést, az igényességet és a rugalmasságot. Számomra ez nagyon fontos, és mindig meg is kapom Tőletek. Rengeteg szülinapi bulit és vendéget kívánok! És köszönöm a hosszú pillákat :)

Zsuzsi,

Helló Lányok!
Mindig egy élmény ide jönni! Köszi szépen a nagyszerű „ellátást”, a jó beszélgetéseket és hogy mindig készen álltok fogadni, bármikor is szeretnék jönni. Nagyon sok vendéget és még több sikert kívánok Nektek! Maradok hű vendégetek :)

Andi,