Vélemények

A dermaroller kezelést csak ajánlani tudom mindenkinek! A változás elképesztő és jó tudni, hogy mindig biztos kezekben vagyok! Köszönöm Kriszti :))))

Orsi,

Ez egy olyan hely, ahova még Németországból is érdemes visszajárni :) Egyértelműen megszépül az ember kívül-belül, és még a fájdalmas kezelések is szépülő élménnyé válnak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet!

Nóri,

Kedves Kriszti!
Nagyon jól éreztem magam nálad, tökéletes szolgáltatást kaptam kedvező áron. Jó lesz hozzád mindig visszatérni :-) Köszönöm

Andrea,

Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont, a kozmetikusok kedvesek, ügyesek és az áraik is nagyon kedvezőek! : )

Dóra,

Kedveseim!
Aki megújulásra vágyik, ilyen helyet kíván magának. Kívánom Nektek, hogy továbbra is legyetek ugyanilyen kedvesek, szakmai sikerekben gazdag jövőt is. Továbbra is ide fogok járni, mert itt az ember csak fiatal marad. Köszönök Nektek mindent!

Zsuzsa,

Kedves Lányok,
köszönöm a sok-sok odafigyelést, az igényességet és a rugalmasságot. Számomra ez nagyon fontos, és mindig meg is kapom Tőletek. Rengeteg szülinapi bulit és vendéget kívánok! És köszönöm a hosszú pillákat :)

Zsuzsi,

Helló Lányok!
Mindig egy élmény ide jönni! Köszi szépen a nagyszerű „ellátást”, a jó beszélgetéseket és hogy mindig készen álltok fogadni, bármikor is szeretnék jönni. Nagyon sok vendéget és még több sikert kívánok Nektek! Maradok hű vendégetek :)

Andi,

Én Vikihez járok egy éve és minden alkalommal tökéletesen ellazulok, szinte kipihenem magam a szépülésről nem is beszélve. Sok sikert kívánok a Szalonnak, hosszú, sikeres pályafutást. Nagyon nagy dicséret illet Benneteket azért is, hogy a mai világ kozmetikáival ellentétben nyugodtak, csöndesek és szerények tudtok maradni. Nem 5 perc alatt új külsőt, és soha nem reklámozzátok a kezeléseket „csak nálunk, csak most”-tal… Gratulálok, köszönöm!

Ilona,

Vikinek
Nagyon hálás vagyok, hogy ismerhetlek Téged! Nagyon jó,hogy ha ide jövök hozzád mindig kedvesen, mosolygósan vársz és nagyon bírom, hogy hasonló könyveket olvasunk. És szakmailag pedig maximálisan elégedett vagyok azzal, amit nyújtasz. Szuper a masszázs, profi a gyanta :) Én csak ajánlani tudom ezt a helyet és téged!

Andi,