Svédmasszázs tanfolyam indul a hétvégén!

Szeretettel ajánlom Mindenkinek, akitérdekel a masszázs alapja, ezt a kedves kollégám, Farkas Lehel által tartott tanfolyamot. (gyors eléréshez katt ide: http://www.farkaslehelgyogymasszor.hu/public/farkaslehelgyogymasszor/hu/menu/tanfolyamok/svedmasszazs_tanfolyam.html:

40 órás tanfolyam a masszázs alapjainak elsajátítására a szakmában elhelyezkedni kívánó érdeklődőknek Indul: 2011. április 16.

Kiknek szól? szakmai szinten érdeklődőknek
Mennyibe kerü?l 50 000 Ft/ 40 óra 5 000 Ft/vizsga (bizonyos esetekben mérséklődhet 40 000 Ft-ra, részletek a Kedvezmények oldalon)
Mikor indul? 2011. április 16. 9:00
Milyen ütemezésben? szombat, vasárnap 4-4 óra, összesen 10 nap
Előképzettség nem szükséges
Elmélet masszázs alapismeretek, kulturális háttér, anatómia, masszírozási alapelvek, vállalkozási és marketing ismeretek
Gyakorlat alap fogások (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, nyomogatás és kimozgatások)
Oktatók masszázs: Farkas Lehel gyógymasszőr, vállalkozás és marketing: Tisza Viktória közgazdász, marketinges

Részletes kiírás
A Svéd- és frissítő masszázs oldalon bővebben olvashatnak az érdeklődők a tanfolyam témáját képező masszázstípusról, amely a napjainkban alkalmazott masszázsnemek nagy részének alapját képezi, emiatt megértése és elsajátítása elsődleges fontossággal bír a masszírozást gyakorolni kívánóknak.

• Miből áll?

A masszázs alapjainak elsajátításából, elméleti és gyakorlati szinten. Fontosnak tartom, hogy ne csupán egy, az ismeretek sokaságából kiszakított tudáshalmazt nyerjenek a résztvevők, hanem áttekintést és bővebb ismereteket a megszerzett tudás alkalmazhatóságáról. Emiatt olyan témákat is felölel a képzés, amelyek a hagyományos képzésben nem szerepelnek, így pl. a szakmai lehetőségek áttekintésénél, a napjainkban rendkívüli ütemben bővülő és talán híguló masszázs szakmában való elhelyezkedési lehetőségekről, és az ehhez tartozó hatékonyság fejlesztéséről, vállalkozási ismeretekről és marketingről.

Az elméleti órákon a masszázs gyakorlatának áttekintése (mi a masszázs, milyen szereppel bír a különböző kezelések között, kik masszíroznak, hogyan, milyen masszázsfajták léteznek stb.), kulturális háttere (történelme, kialakulása), alapvető anatómiai ismeretek (élettani hatások, csontvázrendszer, izmok és ízületek, ér- és nyirokhálózat, keringési rendszer áttekintő jelleggel), masszírozási alapelvek (alkalmazhatóság, javallatok, ellenjavallatok, irányok, módszerek) és a masszőr szakmai lehetőségei (vállalkozási és marketing ismeretek) kerülnek ismertetésre.

A gyakorlati órákon az alapvető fogások (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, nyomogatás és kimozgatások) megismerése, gyakorlása kapnak helyet.

• Kiknek ajánlom?

Érdekes lehet mindazoknak akik szakmai szinten szeretnének masszázzsal foglalkozni, különböző wellness- és szépségszalonokban, szállodákban, fürdőkben, üdülési helyeken elhelyezkedni, ezzel kereseti lehetőséget is biztosítani maguknak, illetve azok részére is, akik csupán a Nei roulette on line reali, se non hai cominciato a giocare in un tavolo in particolare ma vuoi fare una scommessa veloce su un numero, non è richiesto necessariamente che si abbia un colore fornito dal croupier. közvetlen környezetük jólétét, és általános egészségük karbantartását szeretnék elérni.

• Milyen előképzettség szükséges?

Nincs szükség előképzettségre, azonban az érdeklődés az egészség- és testtudatosság fejlesztése iránt erősen ajánlott.

• Milyen végzettséget ad?

A tanfolyam OKJ-n kívüli képzésnek minősül, elvégzése és a vizsga sikeres letétele után a résztvevők hivatalosan elismert, a Munkaügyi Központ által kiadott sorszámozott tanúsítványt kapnak, amelynek köszönhetően felvehetik vállalkozási tevékenységi köreikbe a 960401 TEÁOR számú frissítő masszázs néven nyilvántartott tevékenységet.

• Mennyibe kerül?

50.000 Ft/40 óra (32 óra gyakorlat 8 óra elmélet) 5.000 Ft/vizsga. A tanfolyami díj részét képezik az oktatáshoz tartozó jegyzetek, a gyakorlatokhoz szükséges masszázsolajak, krémek. A tanfolyami díj befizetése az első órán történik, készpénzben.

• Mikor kezdődik és meddig tart?

Az órák hétvégente, a szombati és vasárnapi napon zajlanak 4-4 órában, így összesen 10 napot vesznek igénybe. A következő tanfolyam kezdésének időpontja: 2011.04.16. szombat 9:00.

A tanfolyam vizsgával zárul, a 10. alkalmat követő hétvégén szombaton, amelynek keretében az elméleti ismeretek szóban, a gyakorlatok páciensek kezelésén keresztül kerülnek értékelésre.

Általános információk
Hány fővel indulnak a tanfolyamok?
A tanfolyam indításához szükséges min. és max. csoportlétszám 4-6 fő, annak érdekében, hogy személyre szabott, minőségi képzésben vehessenek részt a tanulni vágyók.
Hol lesznek az órák?
Az órák a 1091 Budapest Mátyás utca 13. szám 1. emelet 19. ajtó alatt kerülnek megtartásra. A termen kívül a szünetekben pihenni és teázni lehet a váróban, illetve az oktatások után zuhanyzásra is lehetőség adódik.
Milyen felszerelés szükséges?
Laza, kényelmes ruházat, papucs.
Hogyan lehet jelentkezni?
E-mailen a kalsangdorje@gmail.com címen, vagy az alábbi űrlap mező kitöltésével. A tanfolyami díjat legkésőbb a tanfolyam indulásának napján szükséges kifizetni.

No Comments Yet.

Leave a comment