Mai levél – hegkezelés

Kedves Krisztina!
Szeptember végén egy autóbaleset miatt plasztikázni kellett a lábfejemet ( kb. fél tenyérnyi rész), amihez a hasamról vettek bőrt. Egy 23 cm-es csíkom van bikinivonalban. Jelenleg a hasamat és a lábamat is napi kétszer Bioptron lámpával és Dermatix krémmel/tapasszal kezelem. A kérdésem, hogy mikor lehet elkezdeni mikrodermabráziót vagy más egyéb kegkezelő módszert alkalmazni a két területre. Az orvosom tájékoztatott, hogy egy év alatt jelentős javulás következik be mindkét résznél, de mivel komoly önértékelési problémákat és gyötrődést okoz a helyzet, szeretnék mindent megtenni, hogy mielőbb elkezdhessek hasonlítani korábbi önmagamhoz.
Válaszát előre is köszönöm! Szeretettel

Sajnos én sem tudok mást mondani, mint az orvosa. Az egy évet minumum meg kell várni a kozmetikai beavatkozásokkal. (Sőt, én többet is mondanék, de majd meglátja)
Esetleg konzultáljon egy homeopata orvossal, hátha tud ajánlani Önnek szájon át szedhető "bogyót", ami segíti a hegesedést.
Tudom, hogy nem érthetem, mit él most át. De tényleg tapasztalatból tudom mondani, hogy most még akármennyire is úgy néz ki, hogy sosem lesz ez már szebb, de AZ LESZ!!! Tényleg! Higgye el, fantasztikus dolgokra képes a természet, csak időt kell adni neki:)
Mihamarabbi gyógyulást kívánva,
Ács Krisztina

No Comments Yet.

Leave a comment