Mai levél – kis szem sminkje

Kedves Krisztina!
A kerek arcomhoz kerek és ráadásul mélyen ülő, kicsi szemeim vannak. A kozmetikusok rémálma. Eddig a sminkelést mindig hatalmas, drámai cicás sminkkel oldották meg.(én még így se)Ami nappalra túlzás.Kérdésem az lenne, hogyan sminkelhetném, emelhetném ki a szememet mindenféle túlzás nélkül?
Köszönettel és üdvözlettel: Évi

 

Szia Évi, 

először is mindenképp alapozz és használj pirosítót, ezekkel próbáld az arcodat nyújtani kicsit. Ezáltal a szemed már nem tűnik olyan picinek az arcod többi részéhez viszonyítva.

A "cicás" sminket jól csinálták, csak az nem mindegy, hogy Te mit viselsz el magadon:) A cicás smink nem feltétlenül jelent fekete hatalmas foltot a szemeden. Bármilyen színnel, makeupszett-300x225akár már egészen kicsi árnyalat-eltéréssel lehet formálni a szemed.

A pici kerek szemet mindig vízszintesen kell nyújtani, mert azzal tudjuk az "ideális" mandula formává varázsolni. Ezért azt szoktuk csinálni, hogy a online casinos belső szemzugba világosat teszünk, ami kívülre sötétedik, szép átmenettel. A kontúrvonalat nem húzzuk be egészen az orrig, hanem a szem közepétől (pupillától) kezdjük nagyon vékonyan a fül irányába húzni és egyre vastagítjuk a vonalat. Ezt a külső szemzugon túl lehet kicsit húzni, ezzel tudod optikailag még inkább szélesíteni a szemed.
A világos, gyöngyházcsillogó színek mindig nagyítanak, ezért használd őket nyugodtan.

Erősen spirálozz, az is segít "nyitni" a szemed. Érdemes úgy használnod, hogy a külső szemzug pilláira több festéket teszel, belülre meg akár egyáltalán nem. Ezzel is tudod még jobban nyújtani.

itt: http://uj.acskrisztina.hu/smink-2/smink-alapok-i-arcformak fent van, hogyan tudod ezt elérni az alapozóval és a pirosítóval.
itt: http://uj.acskrisztina.hu/hazi-praktikak/smink-alapok-v-szemek-sminkje meg azt találod meg, hogy a szemed hogy és mivel árnyald.

Remélem segítettem:)
Kellemes ünnepeket,
Ács Krisztina

kép innen

No Comments Yet.

Leave a comment