Mai levél – piros orr

Szia!

A netet böngészve találtam az email címed, remélem, tudsz segíteni.
26 éves fiú vagyok, és mióta az eszemet tudom, piros az orrom. Alapállapotban is eléggé, de elég, ha kicsit hűvösebbre fordul az idő ahhoz, hogy úgy nézzek ki, mint egy bohóc... Nem vagyok allergiás semmire (tudtommal), nem fogyasztok sok alkoholt, fűszeres/csípős ételeket kerülöm. Nem tudom mitől lehet, bár édesanyámnak is hasonló az orra, valszeg tőle örököltem...
Kérdésem az lenne, van-e természetes módja, hogy ezt megszüntessem/eltüntessem. Amennyiben nincs - van-e olyan kozmetikai termék, amely a külvilág számára észrevehetetlen módon (!) eltakarná az orrpíremet?
Válaszodat előre is köszönöm!
Zoli

Kedves Zoli,
ha csak az orrod pirosodik ennyire, akkor az valószínű alkati tulajdonság és semmilyen krémmel nem fogod tudni eltakarni:( Ha az orcádon is ennyire pirulnál, akkor már gyanús lenne egy rozácea-hajlam és azt ajánlanám, hogy keress fel egy bőrgyógyász.
Így viszont csak annyit tudok javasolni, hogy sminkszerek között találsz úgynevezett "camouflage" alapozót, ami olyasmi mint a korrektor és a krémalapozó keveréke. A lényege, hogy nagyon sok pigmentanyagot tartalmaz, és nagyon ügyesen eltüntet minden bőrhibát. Hátránya viszont, hogy valószínű nem fogod tudni annyira eldolgozni, hogy teljesen láthatatlan legyen a bőrödön és abban a pillanatban, hogy pl. megdörzsölöd az orrod vagy kifújod, le fogod szedni a zsepivel ezt az alapozó-réteget.
Szép napot,
Ács Kriszta

1 Response

  1. Kedves Kriszta! Az intimgyanta elvégzésekor az alsó tájékról a fenékről és annak belső részéről hogyan tudod megfelelően eltávolítani a szőrt? Válaszodat előre is köszönöm! Bea

Leave a comment