Miért próbáld ki a PHYT’S termékeket?

Szeretem az újdonságokat, mindig keresésben vagyok, próbálgatok, tanulok.

Az Adrienne Feller (Panarom) termékek mellé nagyon régóta kerestem egy olyan exkluzív termékcsaládot, ami úgy hatékony problémamegoldásban, hogy közben mégis azt az organikus, bio vonalat képviseli, amit már megszokhattak a vendégek tőlem.
Nehéz dolgom volt, mert a prémium márkák között alig találtam kipróbálásra érdemeset, aztán egy véletlen során leltem rá a PHYT'S termékcsaládra. Nagyon szimpatikus volt a termékek összetétele, minősége, a cég hitvallása. Legelőször elmentem egy kozmetikai kezelésre, hogy kipróbáljam saját magamon a termékeket és elvarázsolt. Ezt az érzést úgysem tudom leírni Nektek, gyertek el inkább, próbáljátok ki személyesen, de addig is pár tény, amik engem meggyőztek:

Ezen az ábrán azt szemléltetik, hogy milyen összetevőkből áll egy hagyományos kozmetikum, mit engedélyez a Cosmebio minősítés (5% szintetikus összetevőt a termékekben) és mi az, amilyen összetételre a PHYT'S törekszik. Elég jól hangzik, nem?

univers-3

Már az alapanyagok beszerzésénél fontos szempont a méltányos kereskedelem és az állatkísérlet mentesség is.

Az egy dolog, hogy a termékekben nincsenek mesterséges alapanyagok, de még arra is odafigyelnek, hogy a gyártás során is csökkentsék a környezeti ártalmakat (klórmentes géptisztítás), valamint a csomagolások, reklámanyagok is környezetbarát anyagokból készülnek (napenergia, nehézfémmentes tinta, újrahasznosítható vagy biodegradáló csomagolás, a papír fenntartható erdőgazdálkodásból származik, a rúzsok tégelyét egy 100%-ban lebomló, kukoricából kivont anyagból készítik). A tubusok is úgy néznek ki, ha szétvágjátok őket, mint a tejes dobozok 🙂

A kozmetikumokat nem tartósítják agyon, természetes illóolajokat és E-vitamint használnak. A professzionális felhasználásra szánt termékeket vákuumos eljárással ampullázzák, így garantálják hosszútávon az azonos minőséget. Ez lehet nem mond Nektek sokat, de mégis nagyon fontos momentum: tapasztalatból mondom, hogy az egyik legnagyobb buktatója az organikus kozmetikumoknak az, hogy megfelelő tartósítás híján a felbontott tégelyekben pár hét alatt "szétesnek" krémek.

És ami még nagyon tetszett, az az hogy úgy használnak célzott hatóanyagokat, hogy azokat mind növényekből vonják ki. Az egyes kezelések problámára szabottan vannak összeállítva, melyekből két abszolút kedvencem az AQUA, a D'O.
Az AQUA termékcsalád erős hidratáló hatását növényi hialuronsavval segíti, a D'O pedig egy különlegesség: kombinált, zsíros bőrök ránctalanító kezelése.
Emelett mindegyik kezeléshez tudnék mondani valamit, ami nagyon tetszik, de inkább olvassátok el ITT a kezelési ajánlókat 🙂

Ha bármi kérdésetek lenne, hívjatok, írjatok, gyertek el egy ingyenes, személyes konzultációra, szeretettel várlak 🙂

Bejelentkezni ITT tudtok!

No Comments Yet.

Leave a comment